Interbuild Distribution (Nordic) använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Nyheter | 5 års garanti på våra trallpaket

5 års garanti på våra trallpaket

Tillverkad av plantageodlad akacia (hårdträ) och oljade i en Golden Teak-finish som är enkel och smidig att lägga.
 

Trall med unik filigran design och beprövad konstruktion med 20 korta ribbor per Trallruta och click / låsfunktion. Kan lätt demonteras och clickas tillbaks igen.

Tillverkade av plantageodlad akacia (hårdträ) och oljade i en Golden Teak-finish med vår egen miljövänliga och livsmedelssäkra ZERO % VOC Hårdvaxolja. Höjden är bara 15 mm och passar lätt under vilken altandörr som helst. Plastnätskonstruktionen gör att vatten lätt dräneras bort under rutorna.

Den Akacia vi använder har inneboende oljor i virket på samma sätt som teak och har MYCKET goda väderbeständiga egenskaper som återspeglas i vår garanti. Mycket tålig platta, se bilder med lastbil som kör över dem. Det finns cirka 2000 olika arter av Akacia på vår jord och endast ett fåtal kan användas utomhus. Övriga lämpar sig för inomhusbruk typ golv och möbler.

 

Garanti: Vi erbjuder unikt en 5 års garanti på våra plattor, även på plastnäten som är tillverkade av PPCO2, samma material som bland annat används för kofångare till bilar.

För att få den där mysiga och varma känslan utomhus, är våra plattor ett måste på varje balkong, terrass, pooldäck eller uteplats.

Underhåll: Plattorna kommer föroljade och kan användas omedelbart utomhus. Skulle du lämna dem utomhus under vintern, föreslår vi att du rengör dem före snön kommer, låter dem torka i solsken och ger dem en behandling med en bra träolja. Likadant på våren, rengöring och oljning  kommer att få dem att se ut som nya och du kan njuta av dem med det fräscha utseendet i många år framöver. 

 
 
Härliga mönstermöjligheter