Interbuild Distribution (Nordic) använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Nyheter | Vårt miljö- och hållbarhetstänk

Vårt miljö- och hållbarhetstänk

Ett miljö- och hållbarhetstänk är avgörande för vår framtid.
 

Miljö och hållbarhet är en förutsättning i allt vi gör och är något vi tar på fullaste allvar. Allt från hur träden planteras, till produktion till att våra kunder skall kunna använda produkterna under lång tid.

Vårt unika sortiment produceras i av oss, utvalda och säkrade fabriker. Vår ständiga närvaro i produktion garanterar hög kvalitet och finish. Allt i massivt trä och från odlade plantager certifierade av FSC (Forest Stewardship Council) som är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Vi är ISO 9001, ISO 14001 och SA 8000 certifierade.

Interbuild är också medlemmar i SEDEX International som är ett system för att följa upp att våra underleverantörer och att vi själva lever upp mot internationellt ställda krav vad gäller arbetstagares rättigheter, hälsa och säkerhet, miljö samt affärsetik.

 
 
Vi har alla ett gemensamt ansvar för vår framtid.